Mengenai Saya

Foto saya
hanya diriku sendiri yang tahu,dan orang lain terserah mu nilai gue kayak gimana orangnya.

Sabtu, 02 Januari 2010

material for business english 1 final exam

Thursday, 31 th December 2009
Exercise

1. If you don't register before the last day of regular registration, you would
A B
pay a late fee.
C D
* Answer : A, the correct answer is didn't register.

2. Basal body of temperature refer to the lowest temperature of a healthy
A B C
individual during waiting hours.
D
* Answer : A, the correct answer is refers.

3. If your friends came to visit, will they stay in a hotel or at your house ?
A B C D
* Answer : B, the correct answer is would.

4. Our friends might stopped to see us on their way to California.
A B C D
* Answer : A, the correct answer is stop.

5. Water boil at 212'F, and freezes at 32' F.
A B C
* Answer : B, the correct answer is boils.

6. Many birds will, in the normal course of their migrations, flies more than
A B
three thousand miles to reach their winter homes.
C D
* Answer : B, the correct answer is fly.

7. The sheepdog is chased after the sheep which is heading over the hill.
A B C D
* Answer : A, the correct answer is chasing.

8. Before the report is finalized the information in their notes and our must
A B C D
be proofed.
* Answer : C, the correct answer is ours.

9. I really miss to be with my close friends in my country.
A B C D
* Answer : B, the correct answer is being.

10. We have been hoping going to Mecca for many years.
A B C D
* Answer : D, the correct answer is go.

11. Kayla ask Safira forget to give presentations of their projects yesterday.
A B C D
* Answer : A, the correct answer is forgot.

12. Gina have given contribition to the developmnet of Islam many times.
A B C D
* Answer : A, the correct answer is has.

13. Every morning fairuz begin learning to walk.
A B C D
* Answer : B, the correct answer is begins.

0 komentar:

Posting Komentar

Bagaimana Komentar dan Pendapat Anda Tentang Tampilan pada Blog Ini???

Ada kesalahan di dalam gadget ini
Ada kesalahan di dalam gadget ini
 

Gie The Iceman. Design By: SkinCorner